Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за каско.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за каско.

Здравейте, днес забелязах, че по един от ръбовете на предният капак боята е доста подпухнала и при някой от следващите автомивки най вероятно ще се се напука и ще се отчупи и трябва да се боядиса капака.Тъй като автомобилът има пълно каско до 10.2011г дали според вас това ще може да се покрие от него.Питам защото досега съм си нямал работа с застрахователи и щети по автомобила.
    Last edited by stu; d.m.y г., 16:05.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Колега, а защо не си се запознал с всички условия на застраховката, когато си я сключвал?
    На конкретния ти въпрос - разбира се че не.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Защото не съм я сключвал аз, а така я купих.

Comment

Няма, вземаш един ключ одираш капака и отиваш да снимат каското и си готов!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И на мен нещо такова ми се върти в главата, така и така трябва да го боядисвам дори да не мине номера!!!!

Comment

Ще мине
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Когато се прави в доверен сервиз сигурно се чака много или не е така??

Comment

Колега, преди манипулацията с ключа се поинтересувай дали застрахователят изисква да викаш мобилна група /както е в Лев Инс/, за да не поемеш Ти "щетата".
                Поздрави !
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Когато се прави в доверен сервиз сигурно се чака много или не е така??
                  Най-добре в доверен сервиз
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Застрахователите не са глупави.
                    Да не мислиш че няма да им направи впечатление как е показно надраскано, и в същото време ръждата...
                    И заради такива хитреци после вдигат цените за всички, много умно продължавайте така .
                    ...

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                      И на мен нещо такова ми се върти в главата, така и така трябва да го боядисвам дори да не мине номера!!!!
                      Майна, не се излагай за 100лв
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Вече започнах да съжалявам ,че попитах, тъй като не съм такъв човек и почти съм сигурен ,че няма да го направя но предполагам ,че по принцип това се случва доста често.Благодаря за отговорите.
                        Last edited by stu; d.m.y г., 21:47.

Comment

Аз съм на мнение, че са много коректни. Първата ми кола жбеше застрахована в Лев Инс, после в Булстрад, Алфата беше в булстрад сега е в Интерамерикан. Имам няколко катастрофи не по моя вина и 1 по моя, всички плащат доволно и на време, без да са ме мотали. Съвет от мен НЕ ПОЛЗВАЙ ДОВЕРЕН СЕРВИС особенно в Пловдив.
                          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Така какво значи не се излагай за 100 лв...като ги иамте излишни да ви дам ИБАН!?!?!
                            Капак се брой за детайл и половина...едно добро боядисване в добър сервиз е от порядъка на 150-200 лв!
                            Имаш каско...дал си пари...С левинс съм супер наясно...мн е елементарно...боли да си удереш капака сам...но няма да имаш никакви проблеми...
                            Удряш му една дръскотика някъде няд някой фар например...20-30 см и отиваш да снимаш...никакви мобилни групи няма да викаш...мобилна група се вика ако щетата е станала в почивен ден за лев инс и искаш да заведеш такава...и ако има засегнати др коли или колата неможе да продължи без да бъде репатрирана...

Дереш, отиваш снимаш...после отиваш в сервиза и си готов...разбере се предварително в сервиза...
                            В левинс им казваш, че искаш доверен сервиз и им даваш ибан, до 10-15 дена макс ще ти преведат парите...за капак повече от 120 лв няма да ти дадат!
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                            X